Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

DANIEL HIGIÉNICO
"Esperando a Robin Hood"

Teatre Municipal Xesc Forteza | dissabte, 10 d'octubre de 2020, 20.00 h
Fes clic al plànol per escollir les teves localitats.

IMPORTANT!: A causa de l'Estat d'Alarma (Reial Decret 463/2020 de 14 de març) per la Gestió de la Crisi del Coronavirus COVID-19, aquest espectacle, inicialment programat el 13 de març, HA ESTAT AJORNAT a la data que s'indica en aquest web

Les entrades adquirides pels espectacles que han estat ajornats, seràn vàlides per a la nova data. Però si ho desitjau, podeu retornar les vostres entrades i vos reemborsarem l'import de la mateixa manera que vàren ser adquirides:

· Entrades adquirides per via telemàtica a través del nostre canal de venda on-line: Enviau un correu electrònic a teatrexescfortezaoficina@palma.cat o telefonau al número 971 710 986 en horari de 9 a 14 h, indicant el vostre nom i llinatge, correu electrònic, número d'operació de les entrades, títol de l'espectacle, dia i hora de l'espectacle. L'import es reemborsarà directament al número de targeta amb el què efectuàreu el pagament.

· Entrades adquirides presencialment al punt de venda del Teatre Mar i Terra: Servei tancat cautelarment. Tan aviat com ens sigui autoritzat d'oferir serveis d'atenció al públic, podreu venir a realitzar la devolució presencialment. Cal dur les entrades físiques. El reemborsament s'efectuarà de la mateixa manera que va ser realitzat (en efectiu o targeta)

Tot agraïnt la vostra comprensió, pregam disculpeu les molèsties.

Llegenda:
Disponibles
Mercat secundari
Ocupades
Assignades
Localitats reservades
Inactives
Cadira de rodes
Distància de seguretat
Entrades seleccionades:
Zona Fila Seient Preu  
0,00 €
Localitats: 0
Els possibles descomptes podran aplicar-se en el següent pas, que també reflectirà les despeses de gestió si n'hi hagués.
AJUNTAMENT DE PALMA
Telèfon: 971720135
Correu electrònic: musicaiescena@palma.cat

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin